afvallen | Paleo Dieet

Artikels over afvallen

Afvallen zonder honger te lijden

Afvallen Zonder Honger Te Lijden: De Kracht Van Paleo

Afvallen zonder honger te lijden: dat is de kracht van Paleo

Wil je graag afvallen zonder honger te lijden? Heb jij de hele dag honger wanneer je een dieet volgt? Dan hebben we een hele simpele boodschap voor je: je eet te weinig.

Maar je kan toch niet afvallen en normale porties blijven eten? Dat kan met Paleo zeker wel! Lees in dit artikel hoe je makkelijk kan afvallen zonder hongergevoel!

Verder lezen

Vet Verbranden Dankzij Het Paleo Dieet? Simpel als 1, 2, 3, …!

Vet verbranden is niet makkelijk, maar kan het sneller dankzij het Paleo dieet?

Je hebt overgewicht en je hebt al van alles geprobeerd om vet te verbranden en dus af te vallen. Crash diëten met shakes, rijstwafels en groene thee. Je suf bootcampen met een personal trainer. Slow juices, groene smoothies en detoxen leken ook een goed idee.

Misschien heb je tijdelijk resultaat geboekt, maar uiteindelijk komen de kilo’s meestal terug met deze methodes.

Dat is het dus wel. Ja ja, horen we je denken, waarom zou ik met Paleo nu ineens wel blijvend afvallen? In dit artikel leggen we het je haarfijn uit.

Verder lezen

Afvallen zonder honger

Afvallen Zonder Honger, Hoe Kan Dat?

Afvallen zonder honger, het klinkt als muziek in de oren. Afvallen zonder dat je buik knort. Zonder dat je gehaast bepaalde schappen in de supermarkt passeert. En zonder vriendelijk van alles tijdens een gelegenheid af te slaan. Hoe kun je nu afvallen zonder honger? Met Paleo natuurlijk. Natuurlijk moet je letterlijk opvatten.

Verder lezen

Paleo Zonder Eieren, Is Dat Mogelijk?

Wat is Intermittent Fasting

Intermittent fasting (oftewel periodiek vasten; vasten met tussenpozen) bestaat al sinds de tijd dat onze voorouders op de aarde rondwandelden. Ze hadden geen supermarkten, koelkasten, restaurants, magnetrons (microgolfovens) en kruidenierszaken. Niettemin konden ze perioden van hongersnood overkomen. Hoe deden ze dat in godsnaam?

Wel, zeker en vast niet door vijf à zes kleine maaltijden naar binnen te werken. Onze voorouders deden aan intermittent fasting. Natuurlijk deden ze dit niet bewust. En ze hadden ook niet echt de keuze om dit wel of niet te doen. Voedsel moest zorgvuldig bewaard en verdeeld worden over een lange periode. Ze moesten zich aanpassen. Daarom aten ze waarschijnlijk maar twee keer per dag.

Mijn punt is dat onze lichamen ontworpen zijn om perioden van hongersnood aan te kunnen. Dat is waarom ons lichaam overtollige energie opslaat als vet om later te gebruiken. Intermittent fasting bestaat dus al sinds de oorsprong van het menselijk ras. Het is natuurlijk. Het is waarvoor ons lichaam ontworpen is.

Helaas zijn de meeste mensen vandaag de dag niet bekend met het concept van intermittent fasting. Één van de redenen hiervoor is dat de meest ontwikkelde landen beschikken over méér dan genoeg voedsel. De meesten van ons hebben nog nooit échte honger ervaren.

En het help niet om ieder jaar een nieuw dieet te proberen dat je ‘garandeert dat het werkt’. Na heel wat ‘moderne’ diëten uitgeprobeerd te hebben zullen mensen uiteindelijk stoppen met zoeken en opgeven. Ze voelen zich hopeloos.

Maar de waarheid is zelden complex. Vaak is het de meest simpele en natuurlijke benadering die het best werkt. En je kan ze recht houden zonder over al te veel discipline of wilskracht te beschikken.

Intermittent fasting is dus vrij simpel. In dit artikel krijg je een solide introductie. En wie weet? Misschien helpt intermittent fasting je wel om dat koppige vet te verbranden dat je helemaal niet wil! Geïnteresseerd? Lees dan zeker verder!

Verder lezen

Koffie om af te vallen

Koffie Om Af Te Vallen, Helpt Dat Echt?

Het is nog maar de vraag of koffie echt helpt om af te vallen. Het staat wel zo goed als vast dat mensen die veel koffie drinken meestal niet echt dik worden. Maar hoe gezond is koffie echt? En helpt koffie om af te vallen?

Het drinken van tot zes koppen koffie per dag wordt niet geassocieerd met een verhoogd risico op overlijden door welke oorzaak dan ook, of op overlijden aan kanker of hart- en vaatziekten, tenminste volgens het laatste onderzoek door de Department of Nutrition, Harvard School of Public Health.(bron: http://www.hsph.harvard.edu/nutritionsource/coffee/)

Zelfs het drinken van grotere hoeveelheden koffie is dus niet uitgesproken slecht voor de gezondheid, hoewel de meningen hierover wel een beetje uiteenlopen.

Maar de vraag, helpt koffie om af te vallen is nog steeds niet beantwoord.

Verder lezen

Gezond eten om af te vallen

Gezond Eten Om Af Te Vallen Is Een Vereiste! Anders Lukt Het Nooit…

Je moet wel gezond eten om af te vallen. Als je probeert af te vallen op een dieet van patat friet en hamburgers zal het niet lukken. Niet alleen zijn de porties die bij het zogenaamde “Fast Food” ketens worden opgediend veel te groot, je eten zal ook teveel vetten bevatten en teveel zout.

Bovendien is het nog maar de vraag hoe echt het eten is.

De grote voedselketens die opgebouwd zijn in het recente verleden zijn verplicht je te vertellen dat het snelle eten gezond is, maar je gevoel verteld je iets anders. Je weet gewoon dat je teveel eet en dat je te veel slechte koolhydraten en vetten binnenkrijgt.

Ook op het dieet dat je thuis volgde kun je ook niet afvallen, dat is het dieet waar je gewichtsproblemen mee begonnen zijn.

Zet je daar het woordje “gezond” voor, door er een salade bij te maken bijvoorbeeld? Dat werkt natuurlijk ook niet.

Verder lezen

Eten en afvallen

Eten En Afvallen Gaan Hand In Hand Bij Het Paleo Dieet

Eten en afvallen moeilijk? Absoluut niet!

Ben jij iemand die van lekker eten houdt, maar ook graag wat kilo’s kwijt wil? Dan is het Paleo dieet echt iets voor jou!

Want zoals je misschien al weet hadden onze voorouders alles behalve overgewicht, en nee, ze aten er niet minder lekker om!

Wil jij deze combinatie van lekker eten en afvallen ook bereiken?

Volg dan het Paleo Dieet en ontdek dat slechts de dingen die je eet bepalen wat voor getal jouw weegschaal zal laten zien!

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie