acne | Paleo Dieet

Artikels over acne

Paleo en acné

Paleo en Acné: Is Er Een Verband?

Mensen die last van acné hebben zijn alles behalve gelukkig met hun huidconditie. Het ontsiert je huid en doet vaak ook nog eens pijn. Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd, adviezen van dermatologen, hormonen, crèmes, face-washes, laser, maar het lijkt niet veel te helpen. Heb je wel eens gekeken naar je voedingspatroon of levensstijl? In dit artikel leggen we het verband tussen Paleo en acné uit!

Verder lezen

Hebben Huidverzorging En Paleo Iets Met Elkaar Te Maken?

Hebben Huidverzorging En Paleo Iets Met Elkaar Te Maken?

Huidverzorging draait niet alleen rond alle zalfjes en crèmes die je op je gezicht smeert (alhoewel dat ook soms helpt!). Het draait voornamelijk rond datgene dat je in je mond steekt. Van droge huid, rimpels en verouderde huid tot acne: heel wat huidkwaaltjes hebben iets te maken met hetgene wat je eet.

En als er niets specifiek met je scheelt kan een gezonder dieet er nog steeds voor zorgen dat je huid straalt, en je geen nood meer hebt aan al je dagelijkse hoeveelheid make-up en andere.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie