5 Oefeningen Voor Strakkere Billen | Paleodieettips.com

5 Oefeningen Voor Strakkere Billen Die Je Vandaag Nog Thuis Kunt Uitvoeren!

Paleo tip: 5 Oefeningen Voor Strakkere Billen Die Je Vandaag Nog Thuis Kunt Uitvoeren!
Oefeningen voor strakkere billen

Let je al op wat je eet door middel van het Paleo dieet, maar wil jij zeker ook strakker in je vel zitten? Als je wilt dat je lichaam strak wordt, dan zou je moeten gaan sporten.


Sportieve oefeningen voor strakkere billen

Ik hoor je al denken, sporten. Daar heb je helemaal geen tijd voor, laat staan zin. Maar goed nieuws! Een strakker lichaam krijgen, kan ook gewoon thuis. Bilspieroefeningen zijn bijvoorbeeld een goede oefening om dat beetje vet op jouw billen kwijt te raken en om ze strak in model te krijgen. Hieronder staan de oefeningen voor strakkere billen. Zo kun je de start vandaag nog maken.

1. Squats

Een van de meest bekende oefeningen voor strakkere billen is de squat. Deze kun je doen met een stof of stang op je schouders, maar dit hoeft niet. Zet je voeten uit elkaar met de neuzen naar voren. Zak daarna langzaam door je knieën, zorg hierbij dat je je rug recht houdt. Zak zo ver door totdat je benen een hoek maken van 90 graden en ga daarna weer omhoog. Wanneer je deze oefening vaker doet, zal je zien dat je steeds dieper kan zakken.

2. Lunges

Ook dit is een van de bekendste oefeningen voor strakkere billen.Sta met de neuzen van je voeten recht vooruit, en zet daarna met een been een stap naar voren. Kniel hierbij langzaam neer op een knie, maar zorg dat je de vloer net niet aanraakt. Vervolgens doe je dit ook met je andere been.

3. Beenheffen

Zet je onderarmen op een laag krukje en steun hierop. Duw je rug omhoog, deze moet je zo veel mogelijk ontzien. Strek een been langzaam naar achteren, parallel aan de vloer. Houd dit been een paar seconden in deze houden en laat hem daarna rustig zakken. Vervolgens doe je dit ook met je andere been.

4. Beentrappen

Ook bij deze oefening leg je je onderarmen op een laag krukje. Ook hierbij is het belangrijk dat je je rug zoveel mogelijk ontziet. Zoals bij beenheffen doe je je been horizontaal naar achter. Alleen, in plaats van rustig je been te strekken, buit je je been nu naar achter met je voetzool naar het plafond.

5. De erwt

Dit is een van de makkelijkste oefening van alle oefeningen voor strakkere billen. Deze oefening kun je altijd doen, zelfs tijdens je werk. Knijp je billen samen, wanneer je staat of zit. Doe dit zo strak, dat het voor je gevoel lijkt alsof je een erwtje ertussen moet vasthouden. Hou dit enkele seconden vast en ontspan daarna.

Succes en veel plezier met deze oefeningen voor strakkere billen.

Fitter & Gezonder Worden?

Ontvang de redenen waarom jij geen vet KAN verliezen..
& ontdek hoe het jou vanaf nu DANKZIJ PALEO wel gaat lukken…

KRIJG GRATIS TOEGANG »

PS: Alles weten over Paleo? Raadpleeg onze Ultieme Paleo Beginnersgids

PPS: Download ook gratis onze Paleo voedingslijst »

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie