limoen Archieven | Paleo Dieet

Paleorecepten met limoen

Zalm Met Bieslook & Dille Recept

Zalm Met Bieslook & Dille

Lunch, Visgerechten 27 min. 4

Balsamicoazijn met esdoornsiroop is niet onmiddellijk de meest voor de hand liggende smakencombinatie, maar samen met een heerlijk stuk zalm en wat kruiden werkt het wel. De azijn voegt wat contrast en pit toe aan het gerecht, terwijl de esdoornsiroop dan weer voor een zekere zoete nasmaak zorgt.

Verder lezen

Paleo Vinaigrettes En Dressings

Paleo Vinaigrettes En Dressings

Vinaigrettes 4 min. 4

Paleo vinaigrettes kunnen je ordinaire salades nieuw leven inblazen. Vaak kopen we continu dezelfde dressings  in de winkel aan. Het enorme aanbod aan sausjes in de supermarkt is dan ook overweldigend.

Maar in plaats van dressings te kopen, zou je er een gewoonte van moeten maken om je eigen Paleo vinaigrette te bereiden. De sausjes die commercieel verkocht worden bevatten vaak heel wat ongezonde ingrediënten. Dit zijn verwerkte oliën, toegevoegde suikers en smaakstoffen.

Verder lezen

Verse Paleo Limonade Met Tijm

Verse Paleo Limonade Met Tijm

Drinken 3 min. 1

De zomer is er, wat natuurlijk reden geeft om feest te vieren! Daarom wil ik graag met jullie dit receptje delen voor verse Paleo limonade met tijm. Het is een heerlijk, verfrissend drankje dat voor verkoeling kan zorgen op de warme zomerdagen die ons nog te wachten staan. Daarnaast vond ik ook gewoon wat inspiratie bij de tijm die oncontroleerbaar blijft verder groeien in mijn eigen groentetuintje.

Verder lezen

Paleo IJsthee Met Citroen & Munt (Recept)

Paleo IJsthee Met Citroen & Munt

Drinken 12 min. 4-6

In de meeste cafés, bistro’s en restaurants kan je altijd wel wat ongezoete, reguliere thee verkrijgen. Maar wat als je eens iets extra in je drankje wil, zonder dat het heel wat glucosesiroop, citroenzuur of andere kunstmatige stoffen bevat? Maak je eigen Paleo IJsthee in huis!

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie