kokosolie Archieven | Paleo Dieet

Paleorecepten met kokosolie

Paleo appeltaart

Paleo Appeltaart (Suikervrije Appeltaart)

Gebak 45 min. 8

Wat is er lekkerder dan een zelfgebakken appeltaart? Een super lekkere en gezonde Paleo appeltaart in dit geval.

Een appeltaart is de favoriete zoetigheid van vele Belgen en Nederlanders. En je kan hen geen ongelijk geven!

Zelf ben ik ook ongelooflijk fan van een heerlijke appeltaart. Voordat ik Paleo had ontdekt, ging er uiteindelijk ook geen maand voorbij zonder dat ik ergens bij de koffie wel een stuk appeltaart had gevraagd (of zelf had gebakken).

Het probleem dat ik in het begin van mijn Paleo levensstijl dus had, was dat ik mijn lekkere appeltaarten miste. En die van mijn grootmoeder 🙂

Gelukkig heb ik ondertussen een alternatief ontdekt!

Verder lezen

Paleo Mayonaise

Sauzen 10 min. 2

En zeggen dat ik in het begin dacht dat ik nooit nog van heerlijke mayonaise zou kunnen genieten tijdens het Paleodieet.

Man, heb ik me vergist!

Het Paleodieet biedt je de kans om nieuwe samenstellingen en smaken te ontdekken. Smaken die voor de meeste mensen onbekend zullen blijven. Ook Paleo mayonaise is zo’n samenstelling en smaak.

Verder lezen

Zoete Aardappelsalade (Recept)

Zoete Aardappelsalade

Salades 45 min. 4

Geroosterde zoete aardappelen vormen de perfecte basis voor een romige mayonaise met chipotle: voeg wat tomaten en ajuinen toe om de zoete aardappelsalade wat krokanter te maken en iedereen zal naar een tweede (of zelfs derde) portie vragen.

En het is ook gewoon een eenvoudig recept om een heerlijke maaltijd klaar te maken die je ook mee kan nemen in een opbergdoosje naar het werk.

Verder lezen

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie