Hoe Moet Ik Afvallen Op De Juiste Manier?

Hoe Moet Ik Afvallen Op De Juiste Manier?

Paleo tip: Hoe Moet Ik Afvallen Op De Juiste Manier?
Hoe moet ik afvallen

Er zijn ontzettend veel mensen die zich telkens maar weer afvragen; hoe moet ik afvallen? In onderstaand artikel hopen we mensen hier de antwoorden op en de juiste handvatten voor te kunnen geven.


Hoe moet ik afvallen en toch blijven eten?

Afvallen begint met bewust en gezond eten.

Dit houdt in, natuurlijke en pure voeding die er voor zorgt dat je lichaam binnen krijgt wat het nodig heeft. Daarmee zorg je ook voor een juiste verbranding van voedingsstoffen en uiteindelijk dus ook een slank figuur!

Belangrijk daarbij zijn vooral voldoende groente, fruit en vlees. Minder juist met de inname van koolhydraten. Dit zijn uiteindelijk suiker en zullen zich als je daar teveel van binnen krijgt uiteindelijk omzetten in vetten en dit wil je juist niet voor een slank figuur.


Hoe moet ik afvallen om niet teveel gewicht ineens te verliezen?

Met gezond eten en voldoende bewegen kun je snel een halve kilo tot een kilo afvallen.

Zorg ervoor dat dit de eerste dagen tot eerste week zeker niet meer is dan een kilo want hiermee bestaat de kans dat je lichaam uiteindelijk in de spaarstand schiet waardoor het afvallen stagneert of helemaal stopt.

Je lichaam schrikt dan zo van de gewichtsverandering waardoor het denk; stop! Opslaan, er dreigt voedselnood!


Hoe moet ik afvallen dan in balans houden?

Wat van belang is dat je er voor waakt dat je niet gaat jojo-en.

Mijd dus de crashdiëten die je overal op internet kunt vinden. Ga juist voor een gezond voedingspatroon wat je je hele leven vol kunt houden, zoals het paleo dieet bijvoorbeeld.

Dit zorgt ervoor dat je lichaam binnen krijgt wat het nodig heeft. Je snakt minder naar slecht voedsel en er blijft dan heus ruimt over om wel een keer iets ongezonds te eten.


Hoe moet ik afvallen als ik toch lekker wil blijven eten?

Heel belangrijk hierbij is dat je jezelf ook af en toe iets gunt.

Kies iets wat je echt heel lekker vind maar wat je jezelf niet dagelijks kunt toestaan. Bijvoorbeeld een heerlijk gebakje, of wel een keer frietjes.

Gun jezelf 1 dag in de week (of om de twee weken of om de maand) waarop het allemaal wat soepeler mag. Hierdoor houd je het langer vol en je lichaam krijgt er ook een boost van.

Het versnelt je stofwisseling omdat er ineens zulke andere voedingsstoffen binnen komen dat je lichaam juist een tandje sneller gaat verbranden.


Hoe moet ik afvallen en met anderen omgaan?

Belangrijk is dat je het gevoel hebt dat je ook nog mee kan doen met vrienden en familie, dus laat iedereen in zijn waarde met wat hij/ zij eet en probeer als het kan je eigen keuzes te maken.

Je snack-dag kan je juist plannen op een moment dat je met iemand anders hebt afgesproken, zodat je dan ook wat losser met eten kan omgaan.

Wat het meest belangrijk is bij het afvallen, is blijven eten, maar maak gezonde keuzes.

Als je daarbij ook nog voldoende beweegt, dan moet dat afvallen zeker goed komen!

Fitter & Gezonder Worden?

Ontvang de redenen waarom jij geen vet KAN verliezen..
& ontdek hoe het jou vanaf nu DANKZIJ PALEO wel gaat lukken…

KRIJG GRATIS TOEGANG »

PS: Alles weten over Paleo? Raadpleeg onze Ultieme Paleo Beginnersgids

PPS: Download ook gratis onze Paleo voedingslijst »

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie