Hoe Kun Je Snel Afvallen Zonder Honger Te Lijden?

Hoe Kun Je Snel Afvallen Zonder Honger Te Lijden?

Paleo tip: Hoe Kun Je Snel Afvallen Zonder Honger Te Lijden?
Hoe kun je snel afvallen

Het antwoord op: ‘hoe kun je snel afvallen, zonder honger’. Wie wil dat nu niet?

Snel gewicht verliezen zonder dat je het gevoel hebt daar veel voor te moeten laten en ook vooral zonder honger te lijden, velen dromen er van.

In onderstaand artikel zullen we je handvatten geven hoe je dit kunt doen en uitleg geven op de vraag; hoe kunt je snel afvallen zonder honger te lijden.


Een goed begin

Het belangrijkste antwoord op de vraag; ‘hoe kun je snel afvallen zonder honger’ is: Ontbijt! Een goed ontbijt is het halve werk.

Heel veel mensen die af willen vallen zijn geneigd om hun calorie-inname te beperken en slaan daardoor hun ontbijt over. Het gevolg daarvan is vaak dat men rond 10 uur in de ochtend trek krijgt en dan juist neigt naar het eten van iets ongezonds.

Dat is meer: hoe kun je snel afvallen direct tegengaan.. Niet de bedoeling dus.

Belangrijk bij het ontbijt is dat je iets neemt waar je een flinke tijd op vooruit kunt. Een flink bord spek met eieren bijvoorbeeld. Of Paleo pannenkoeken met appel en kaneel.

Kaneel bevordert daarnaast de stofwisseling en na een flink bord spek met eieren heb je de eerste uren geen trek meer in iets.


Eet regelmatig

Eet zo’n 6 keer per dag iets. Dit houdt in dat je begint met een goed ontbijt, rond 10 uur neem je een gezond tussendoortje (fruit, smoothie enz) tussen 12 en 13 uur lunch je.

Dan eet je rond 4 uur nogmaals een gezond tussendoortje en om ongeveer 18.00 je avondmaaltijd.

In de avond heb je dan ook nog ruimte voor (het liefst een gezond) tussendoortje.


Een ei hoort erbij

In antwoord op de vraag hoe kun je snel afvallen zonder honger zeggen wij: ‘een ei hoort erbij!’.

Als je afvalt heb je eiwitten nodig voor het op peil houden van je spieren. Spieren zijn de motor van je verbranding dus die wil je niet kwijt raken. Een ei zorgt hiervoor!

Daarnaast vult een ei ontzetten goed. Uit onderzoek is gebleken dat mensen die bij het ontbijt een ei eten uit zichzelf overdag minder voedsel tot zich nemen.


Minder met koolhydraten

Een belangrijk antwoord op hoe kun je snel afvallen is ook het minderen van koolhydraten. Het is al meermaals aan bod gekomen op deze website.

Veel mensen hebben hier ervaring mee met een blijvend resultaat. Wij Belgen & Nederlanders zijn opgevoed met het eten van veel koolhydraten. We ontbijten en lunchen vaak met brood en in de avond vaak een maaltijd met aardappelen of pasta.

Dit alles zit boordevol koolhydraten die zich razendsnel omzetten in suikers en uiteindelijk vet. Vervang je brood door havermout met melk of spek met eieren en de lunch door een salade.

Tijdens je avondmaaltijd kan je dan heus genieten van wat meer koolhydraten, maar zorg er dan wel voor dat het over goede koolhydraten gaat. (En het liefst zelfs helemaal geen!)

Volg je dit advies op? Ik weet zeker dat je dan het antwoord hebt op: ‘hoe kun je snel afvallen zonder honger’.

Succes ermee!

Fitter & Gezonder Worden?

Ontvang de redenen waarom jij geen vet KAN verliezen..
& ontdek hoe het jou vanaf nu DANKZIJ PALEO wel gaat lukken…

KRIJG GRATIS TOEGANG »

PS: Alles weten over Paleo? Raadpleeg onze Ultieme Paleo Beginnersgids

PPS: Download ook gratis onze Paleo voedingslijst »

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie