Gezond Eten Om Af Te Vallen Is Een Vereiste!

Gezond Eten Om Af Te Vallen Is Een Vereiste! Anders Lukt Het Nooit…

Paleo tip: Gezond Eten Om Af Te Vallen Is Een Vereiste! Anders Lukt Het Nooit…
Gezond eten om af te vallen

Je moet wel gezond eten om af te vallen. Als je probeert af te vallen op een dieet van patat friet en hamburgers zal het niet lukken. Niet alleen zijn de porties die bij het zogenaamde “Fast Food” ketens worden opgediend veel te groot, je eten zal ook teveel vetten bevatten en teveel zout.

Bovendien is het nog maar de vraag hoe echt het eten is.

De grote voedselketens die opgebouwd zijn in het recente verleden zijn verplicht je te vertellen dat het snelle eten gezond is, maar je gevoel verteld je iets anders. Je weet gewoon dat je teveel eet en dat je te veel slechte koolhydraten en vetten binnenkrijgt.

Ook op het dieet dat je thuis volgde kun je ook niet afvallen, dat is het dieet waar je gewichtsproblemen mee begonnen zijn.

Zet je daar het woordje “gezond” voor, door er een salade bij te maken bijvoorbeeld? Dat werkt natuurlijk ook niet.


Gezond eten om af te vallen is een vereiste

Het is onmogelijk af te vallen als je niet van plan bent je dieet drastisch aan te pakken. Het is niet genoeg dat je meer groenten en fruit gaat eten, je hele eetpatroon moet op de schop.

Gezond eten om af te vallen doe je dus niet even voor een paar maanden, dat blijf je de rest van je leven doen. Alleen wanneer je het Paleo dieet gaat volgen kun je ook resultaten verwachten.

Maar denk nou niet gelijk, jakkes, weer zo’n dieet dat alleen maar werkt omdat het niet te eten is. Want een dieet dat niet te eten is, werkt ook niet. Dan ga je smakelijke tussendoortjes zoeken en je hebt niet veel nodig om jezelf ervan te overtuigen dat die gezond zijn.

Gezond eten om af te vallen kun je ook doen door te zoeken naar oorspronkelijke voeding. Voeding zoals ze in de vroege middeleeuwen, of nog eerder, werd klaargemaakt. Gelukkig hoeven we daarvoor niet in Nederland te blijven.

Er zijn wereldwijd nog heel veel oorspronkelijke voedingswaren verkrijgbaar.

In Nederland, met zijn internationale samenleving, kunnen we makkelijk aan voedsel komen uit bijvoorbeeld de Caraïbische landen of het verre oosten. Daar kun je ook in een echt Paleo dieet gebruik van maken. Zo zijn er knolgewassen uit Zuid Amerika die goed passen in een dieet van gezond eten om af te vallen.

Of wat dacht je van de tropische en subtropische groenten en fruitsoorten die gewoon bij de groenteboer in de schappen liggen? Ook dat is gezond, en heel erg Paleo.

De enige manier om een dieet ook vol te houden en om te voorkomen dat je in de jojo val terechtkomt, gezonde eten om af te vallen, het Paleo dieet.

Fitter & Gezonder Worden?

Ontvang de redenen waarom jij geen vet KAN verliezen..
& ontdek hoe het jou vanaf nu DANKZIJ PALEO wel gaat lukken…

KRIJG GRATIS TOEGANG »

PS: Alles weten over Paleo? Raadpleeg onze Ultieme Paleo Beginnersgids

PPS: Download ook gratis onze Paleo voedingslijst »

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie