Fietsen Om Af Te Vallen? Eenvoudiger Dan Je Denkt!

Fietsen Om Af Te Vallen? Eenvoudiger Dan Je Denkt!

Paleo tip: Fietsen Om Af Te Vallen? Eenvoudiger Dan Je Denkt!
Fietsen om af te vallen

Heb je al veel diëten geprobeerd en wil je er nu eindelijk eens zeker van zijn dat je afvalt? Zoals zo veel mensen probeer je de lekkere dingen zoals chocolade, chips en gebak te laten staan en wat vaker de trap te pakken dan de lift.

Maar als je echt wilt afvallen, moeten de meeste mensen een betere aanpak verzinnen. Fietsen! (Of een andere sport naar keuze)


PALEO levensstijl en sporten

Naast dat je op je voeding let, is het zeer belangrijk om te bewegen. De eerste stap is gemaakt, je let op je voeding, eet voldoende eiwitten, veel dierlijke vetten en weinig koolhydraten.

Maar, om echt af te vallen is het ook van belang dat je gaat bewegen. Dit is voor veel mensen een grote stap.

Lid worden van een sportschool of sportvereniging kost geld, tijd en moeite. Naast het lid worden is het natuurlijk ook belangrijk dat je daadwerkelijk gaat.

En niet een keer, maar twee, het liefst drie keer per week, wil je echt blijvend resultaat zien.

Voor veel mensen is dit lastig vol te houden.

Fietsen om af te vallen

Een andere optie dan je aan te melden bij een sportschool of sportvereniging is zelf gaan fietsen om af te vallen.

Nederland en België zijn fietslanden, veel mensen doen alles op de fiets. Kortom, bijna iedereen heeft een fiets en weet hoe deze gebruikt moet worden.

Probeer de auto zo vaak mogelijk te laten staan en probeer voor de meeste afstanden de fiets te pakken. Een afstand tot 10 kilometer is heel goed te doen, wanneer je voorbereid de fiets op stapt.

Zorg altijd voor water, eten en een regenjas voor onderweg. Zo ben je goed voorbereid en maak je het jezelf makkelijker. Zo kun je er voor zorgen dat fietsen om af te vallen een goede reden is om op de fiets te stappen.

Nadat je vaak genoeg de fiets hebt gepakt, zal je zien dat je dit steeds leuker gaat vinden. Naarmate je gewend bent aan de afstand van 10 kilometer, zal je zien dat de stap klein is om voor een afstand van 15 kilometer ook gewoon de fiets te pakken.

Hoe makkelijker het gaat, hoe sneller je de fiets pakt. En je zult zien, hoe makkelijker het gaat, hoe leuker het ook wordt.

Fietsen om af te vallen is een hele goede reden, maar de belangrijkste reden van je wekelijkste fietstochten moet natuurlijk zijn omdat je het leuk vindt.

Kortom, fietsen om af te vallen is leuk, makkelijk en kosteloos.

Fitter & Gezonder Worden?

Ontvang de redenen waarom jij geen vet KAN verliezen..
& ontdek hoe het jou vanaf nu DANKZIJ PALEO wel gaat lukken…

KRIJG GRATIS TOEGANG »

PS: Alles weten over Paleo? Raadpleeg onze Ultieme Paleo Beginnersgids

PPS: Download ook gratis onze Paleo voedingslijst »

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie