Dik Door Te Stoppen Met Roken? | Paleodieettips.com

Dik Door Te Stoppen Met Roken? Dit Kun Je Er Nu Aan Doen!

Paleo tip: Dik Door Te Stoppen Met Roken? Dit Kun Je Er Nu Aan Doen!
Dik door te stoppen met roken

Stoppen met roken gaat zeker niet iedereen makkelijk af. De een stopt er in een keer, maar voor de ander kost het veel moeite.

Veel mensen willen niet stoppen met roken, omdat zij bang zijn aan te komen.

Ben jij dik door te stoppen met roken?


Waarom kom je aan?

Wanneer je rookt heb je een verhoogde stofwisseling. Hierdoor verbranden rokers dus meer calorieën dan niet rokers.

Wanneer je stopt met roken vertraagt dus de stofwisseling weer en worden er minder calorieën verbrand. Wanneer jij jouw eetpatroon dus niet aanpast, is de kans groot dat je aan komt.

Daarnaast gaan mensen die stoppen met roken vaak meer snoepen. Omdat ze gebrek hebben aan nicotine grijpen ze vaak naar iets anders.

Wanneer je niet rookt werken jouw geur-en smaakorganen beter, waardoor eten beter smaakt. Hierdoor wil je eigenlijk alles opnieuw proeven.

Ben je te dik door te stoppen met roken? Zorg dan dat je in plaats van snoep fruit op zak hebt, zodat je de gezonde zoetigheid bij de hand hebt.

Wat kun je er aan doen?

Het is dus lastig om niet aan te komen wanneer je stopt met roken. Maar, ben je dik door te stoppen met roken, wat kun je er dan aan doen?

Tanden poetsen

Zorg dat je regelmatig je tanden poetst. Het zorgt voor een frisse adem en een lekkere smaak in jouw mond. Hierdoor heb je minder zin om te gaan snoepen. Indien nodig kun je altijd naar jouw suikervrije kauwgom grijpen.

Sporten

Het is belangrijk om te blijven sporten. Ben je dik door te stoppen met roken, of word je dik? Dan is het een goed idee om meer te gaan sporten. Hierdoor kun je dingen op een rijtje zetten en ben je minder bezig met de behoefte naar roken.

Pas op met alcohol

In alcohol zitten veel calorieën. Door alcohol te drinken krijg je dus veel calorieën binnen, maar hierdoor krijg je ook extra honger. Wanneer dit gevoel op komt is de behoefte naar een sigaret nog groter.

Probeer logisch na te denken wanneer je lichaam aangeeft ergens behoefte aan te hebben.

Is dit een goed idee? Ben je dik door te stoppen met roken? Dan is het sowieso belangrijk dat je gezond eet, sport en probeer te genieten van anderen dingen dan een sigaret.

Fitter & Gezonder Worden?

Ontvang de redenen waarom jij geen vet KAN verliezen..
& ontdek hoe het jou vanaf nu DANKZIJ PALEO wel gaat lukken…

KRIJG GRATIS TOEGANG »

PS: Alles weten over Paleo? Raadpleeg onze Ultieme Paleo Beginnersgids

PPS: Download ook gratis onze Paleo voedingslijst »

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie