Hoe Kun Je Binnen Een Week Afvallen?

Hoe Kun Je Binnen Een Week Afvallen?

Paleo tip: Hoe Kun Je Binnen Een Week Afvallen?
Binnen een week afvallen

De kleine advertenties in de kranten en op het internet staan er vol mee. Diëten waarmee je binnen een week gigantisch veel kilo’s kunt afvallen. Maar hoe realistisch is het?

Kun je wel binnen een week gewicht verliezen? Het heeft tenslotte redelijk lang geduurd om dat overgewicht op te bouwen.


Binnen een week afvallen

Het kan, begin maar eens met jezelf ervan te overtuigen dat het kan. Maar hier moet wel een waarschuwing bij staan, je kunt hoogstwaarschijnlijk niet binnen een week je ideale gewicht bereiken. Tenminste, niet als je overgewicht erg groot is.

Om binnen een week zichtbare en voelbare resultaten te bereiken moet je wel iets doen. Niet echt heel veel, wel erg drastisch. Je moet je hele eetpatroon veranderen!

Het eten dat je tot nog toe gegeten hebt is de oorzaak van het overgewicht. Je bent niet te zwaar omdat je een moeilijke tijd achter de rug hebt, je bent te zwaar omdat je verkeerd eet!

Een Paleo dieet

Met een Paleo dieet kun je wel binnen een week resultaten zien en voelen. Wanneer je onbewerkte voeding gaat eten zal de hoeveelheid suikers, zouten en andere preservatieven die nu in je eten zitten direct drastisch naar beneden gaan.

Ook de hoeveelheden kleur, geur en smaakstoffen die voedselfabrikanten gebruiken zal minder worden.

Daarom zal je eten niet minder gaan smaken, zelfs in tegendeel. We zijn vaak vergeten hoe ons eten hoort te smaken, omdat we gewend zijn aan geprefabriceerd voedsel. Daar zul je even aan moeten wennen.

Ga eens zelf op pad bij het zoeken naar voedsel. Niet alleen maar naar de supermarkt om kant en klaar verpakt eten te kopen, zoek je eten in de kraampjes op de markt, bij de echte groenteboer en bij de echte slager.

Hebben ze niet wat je zoekt, schaam je dan niet en vraag er naar.

Ja, je moet er moeite voor doen en het zal niet makkelijk zijn. Maar binnen een week afvallen doe je ook niet zomaar.

Het Paleo dieet is niet moeilijk te volgen, het is eten zoals we dat allemaal kennen, oorspronkelijk en natuurlijk. En hoewel Paleo eigenlijk, strikt gesproken, geen dieet is ga je wel binnen een week afvallen, gegarandeerd.

Meer dan binnen een week afvallen, een manier van leven

Vooral wanneer je je een beetje verdiept in Paleo en de geschiedenis die er achter zit, zal het meer en meer een manier van leven worden. Een leven zonder chemicaliën, zonder toevoegingen aan je eten, drinken en aan andere zaken om je heen.

Binnen een week afvallen en een beter leven in een gezondere omgeving, voor jezelf en voor je familie, wie wil dat niet?

Fitter & Gezonder Worden?

Ontvang de redenen waarom jij geen vet KAN verliezen..
& ontdek hoe het jou vanaf nu DANKZIJ PALEO wel gaat lukken…

KRIJG GRATIS TOEGANG »

PS: Alles weten over Paleo? Raadpleeg onze Ultieme Paleo Beginnersgids

PPS: Download ook gratis onze Paleo voedingslijst »

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie