Je Bierbuik Wegwerken? Hier Is Hoe Je Dat Eenvoudig Doet...

Bierbuik Wegwerken? Zo Doe Je Het Eenvoudig…

Paleo tip: Bierbuik Wegwerken? Zo Doe Je Het Eenvoudig…
Bierbuik wegwerken

Wat is het plaatje van de ideale man voor jou? Vast geen iets te dikke man met een bierbuik. Net als vrouwen, vormen mannen ook een ideaal zelfbeeld. Dit schoonheidsideaal heeft vaak een gespierde, platte buik. Maar wat als dit bij jou in de werkelijkheid niet het geval is? Hoe kan je dan je bierbuik wegwerken?

Veel mannen beginnen met buikspieroefeningen om hun buikvet weg te trainen. Dat is zeker een goed begin!

Maar met buikspieroefeningen alleen zal je niet zo snel het gewenste resultaat zien. Het gaat vooral om je voeding!

In dit artikel vind je enkele tips om jouw bierbuik eindelijk en voor altijd weg te werken.

Een bierbuik wegwerken alleen met buikspieroefeningen is een fabel…

Je begint met je dagelijkse crunches en sit-ups en verwacht binnen afzienbare tijd resultaat in vermindering van je buikomvang. Deze misvatting moet misschien eerst worden rechtgezet: overtollig buikvet verdwijnt niet door een 10 minuten ab work-out.

Als je buik teveel vet bevat start je niet met het trainen van je onderliggende spieren. Je pakt juist eerst je vetlaag aan! Je zult dus eerst wat moeten afvallen voordat je abs tevoorschijn komen. Een gezonde levensstijl met het paleodieet is wat je nodig hebt!

Bierbuik wegwerken = niet makkelijk

Heel eerlijk: afvallen rondom je buik vraagt om een lange adem. Iedereen kan het, maar je moet het echt willen. Het vraagt om flinke zelfdiscipline.

Jouw buik is er niet zomaar gekomen. Het is niet ingewikkeld: je eet/drinkt teveel en ongezond en je beweegt te weinig. De rode leidraad voor het elimineren van jouw buikvet is dat je op verschillende fronten zal moeten strijden om de overtollige kilo’s kwijt te raken.

Wij geven je tips om je bierbuik voorgoed weg te werken!

Je eetpatroon aanpassen

Heel flauw, maar zo waar: ieder pondje gaat door je eigen mondje. Je begint dus met het verminderen van je inname, hetgeen waar jouw bierbuik vandaan komt. Je huidige voedingspatroon kan aan de wilgen! Wanneer je af wilt vallen zal je minder calorieën moeten eten dan je lichaam nodig heeft om energie op te wekken.

Vrij vertaald betekent dit dat je eetpatroon moet worden gefocust op ‘gezond’. Onbewerkte verse groenten, koolhydraatarme producten, suikervrije voeding, gezonde vetten en uiteraard GEEN alcohol!

Bierbuik wegwerken door lichaamsbeweging

Beweging is nummer twee. Helaas hebben we het hier niet over de wandeling met de hond of het fietsritje naar werk. De calorieën die je dan verbrandt zijn zeker goed, maar verwaarloosbaar als we het over een bierbuik wegwerken hebben. Als je echt gemotiveerd bent om weer in je shape te komen zal je moeten gaan sporten om af te vallen.

En dan gaan we nog een stapje verder… tijdens het sporten zal je de lat aardig hoog moeten leggen om resultaat te boeken. Cardio is hier het sleutelwoord; zwemmen, fietsen, hardlopen… het maakt niet uit zolang het zweet maar van je afgutst.

Bierbuik wegwerken met Paleo

Ok, sporten is een kwestie van beginnen. Maar hoe start je een gezond eetpatroon? Wat is wel goed voor je en wat kan je beter late staan? Kortom, weet je niet goed waar je moet beginnen?

Het Paleo dieet helpt je! Met Paleo ga je anders eten, je gezond voelen en afvallen. Zonder hongergevoel! Start hier met een gezond evenwicht in voeding, want met Paleo is je bierbuik wegwerken een haalbare kaart.

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie