Hierom Is Het Paleo Dieet Het Beste Dieet Om Af Te Vallen!

Hierom Is Het Paleo Dieet Het Beste Dieet Om Af Te Vallen!

Paleo tip: Hierom Is Het Paleo Dieet Het Beste Dieet Om Af Te Vallen!
Beste dieet om af te vallen

Veel vrouwen en mannen hebben de wens om af te vallen. Het beste dieet om af te vallen is echter bij veel mensen nog niet bekend en er heerst overal twijfel.

Veel mensen proberen maar meestal maar wat. Ze gaan vooral hun calorie-inname beperken met een jojo-effect tot gevolg. Wat nu het beste dieet om af te vallen is zullen we hieronder verder uitleggen.


Het beste dieet om af te vallen

Het zal best verrassend zijn, maar het beste dieet om af te vallen is eigenlijk geen dieet! Om blijvend en gezond af te vallen is het belangrijk om je eetpatroon blijvend te veranderen, een levensstijl dus!

Het veranderen van je ongezonde eetgewoontes naar gezonde eetgewoontes die smakelijk zijn en vooral die je vol kunt houden zijn de oplossing. Verander je mindset over voeding!


Het Paleo dieet

Het mag duidelijk zijn, het beste dieet om af te vallen is een dieet wat je je leven lang kunt volhouden. Het Paleo dieet is daarvoor uitermate geschikt.

Als je eet volgens de Paleo principes eet je weer zoals je voorouders deden, en deze waren alles behalve dik.

Het belangrijkste bij Paleo is dat je geen rommel meer in je lichaam stopt. Je kunt de chips, koekjes en snoep dus laten staan. Wat bij Paleo uiteraard wel kan is op zoek gaan naar gezonde alternatieven.

Maak dus je eigen chips van bataat of andere groente, op deze manier kan je nog wel gezond en minstens zo lekker ‘snacken’. Bovenbenoemde slechte snacks bestaan voornamelijk uit koolhydraten.

Als je deze niet direct verbrand zetten deze zich uiteindelijk om in vet op en in je lichaam. Mijden dus die koolhydraten.


Eiwitten en Paleo

Door te eten volgens het Paleo principe zul je minder koolhydraten en juist meer eiwitten tot je nemen. Hierdoor zul je te maken krijgen met meer spieropbouw en ook zal je minder last hebben van schommelende bloedsuikers.

Dit alles zorg ervoor dat afvallen makkelijk wordt. Je hebt geen honger meer, je ‘motor’ wordt vergroot omdat je spieren opbouwt en je hebt minder zin om te snoepen.


Voed je lichaam

Als je eet wat je lichaam nodig heeft zal het zich vanzelf ontdoen van onnodige ‘ballast’ en je zult dus afvallen. Soms wel van 1 tot 2 kilo per week.

Je zult daarnaast merken dat je meer energie krijgt, dat je je gezonde voeding gaat waarderen en het verkeerde voedsel makkelijk laat staan. Sterker nog, mocht je wel een keer zondigen zal je je daarna waarschijnlijk een stuk minder fit voelen.

Paleo is een levenswijze en een levenswijze waar je je erg goed door zult gaan voelen. Mocht het voor jezelf nodig zijn om af te vallen om gezonder te zijn dan zal dit ook gebeuren. Vanzelf!

En dat is waarom Paleo het beste dieet om af te vallen is.

Fitter & Gezonder Worden?

Ontvang de redenen waarom jij geen vet KAN verliezen..
& ontdek hoe het jou vanaf nu DANKZIJ PALEO wel gaat lukken…

KRIJG GRATIS TOEGANG »

PS: Alles weten over Paleo? Raadpleeg onze Ultieme Paleo Beginnersgids

PPS: Download ook gratis onze Paleo voedingslijst »

Ontdek alle geheimen over vet verliezen.

De reden waarom jij er tot op heden nog niet in geslaagd bent om blijvend vet te verliezen is eenvoudig. ZE willen gewoon niet dat jij vet verliest & je gezond en fit voelt.

Benieuwd wat er voor jou verzwegen wordt?

Schrijf je hieronder in met je naam & e-mailadres en ontvang gratis toegang tot ons exclusief ledengedeelte (inclusief dé redenen waarom jij nooit vet verliest + veel véél meer!).

Krijg meer energie